Coeur Catering: de duurzame aanpak
Sinds 2018 hebben ze hun visie geconcretiseerd in het E-COEUR actieplan, gericht op het minimaliseren van hun impact op het milieu en het verantwoord omgaan met natuurlijke hulpbronnen. Hun evenwicht tussen sociale, ecologisch en economische waarden vormt de kern van hun succesvolle bedrijfsvoering, een strategie op basis van de drie pijlers: people, planet en profit.
Toekomstgericht en innovatief
In de toekomst zal men blijven innoveren en verduurzamen met de uitbreiding van hun veganistische en biologische opties en hun nauwe samenwerking met lokale producenten. Het bedrijf investeert verder in zonne-energie en een groener wagenpark. Daarnaast zet de organisatie zich in voor projecten zoals Go Forest, met de ambitie om tegen 2030 20.000 bomen te planten.
Win een droombruiloft ter waarde van 15.000 euro
Ter ere van hun 20-jarig bestaan schenkt Coeur Catering een droombruiloft van € 15.000 weg via een culinaire wedstrijd. Het winnende koppel geniet van een onvergetelijke dag vol liefde en gastronomie, verzorgd door de premium cateraar.
Door Lola Vanhee.
Foto’s: Senne Lories.