Chef Karel van Oyen en onze ambassador en sommelier van het jaar Pieter Fraeyman stellen je er in hun restaurant Vinto een gastronomisch driegangendiner voor dat ter plaatse begeleid én becommentarieerd wordt.
De wijnen worden voorgesteld door invoerder Dimitri Bonte van Start2Taste, gespecialiseerd in Oostenrijkse Wijn.
De Oostenrijkse Dienst voor Toerisme voorziet voor elke deelnemer ook nog eens een culinaire goodie/foodiebag!
En nu komt het beste nieuws: je kunt de hele avond meemaken voor slechts 60 euro per persoon, alle dranken inbegrepen. Een absolute buitenkans! Vinto scoorde pas nog 15/20 in de nieuwe Gault Millau-gids en doet het ook elk jaar uitstekend in de Michelingids.
Hoe kun je inschrijven?
First come, first served. Je stuurt een mail naar hey@june.be met je naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen. Wij bevestigen en bezorgen je het rekeningnummer waarop je kunt overschrijven. Je deelname is pas definitief na betaling. Doe het nu, want dit is een echte june.-exclusive!
Met de medewerking van Restaurant Vinto, Start2Taste en de Oostenrijkse Dienst voor Toerisme in Brussel.