food

Eten afhalen zonder een schuldgevoel? Vergeet de frituur of pizzeria! Kies voor een plantaardige maaltijd uit het aanbod van PEAS Hasselt.

Feel the djarpower van Daniëlle Verhulst. Een jonge, gedreven onderneemster boordevol verrassende ideeën. Zoals dat van Djar, een vernieuwend lunchconcept voor werknemers in bedrijven.

Zo’n twee jaar geleden besliste Natalie Vanderick haar leven over een andere boeg te gooien. Ze gaf haar job als architecte op en startte haar eigen bedrijfje I just love breakfast. 

What a cheesy life. Een slogan op het lijf geschreven van kaasmeester Ann Keymeulen. Al 25 jaar is ze verzot op kaas. 

De uiterst sympathieke reisreporter Ben Roelants is een culinaire globetrotter. Maar ook in eigen land laat hij zich graag verwennen.

Because you’re cooking with your heart. Het is de slogan van het cateringproject From Syria with Love. Een prachtig gek idee van de jonge Syrische vrouw Yara Al-Adib. 

Thailand is op zoveel verschillende manieren uniek. Alleen al de keuken is een reis naar het verre oosten waard. Enkele tips.

We bezochten de wereldtentoonstelling van Milaan en plaatsen enkele kanttekeningen. Bij het Belgische paviljoen, maar ook bij het nut van de expo.

Abonneren op RSS - food