Win een nacht in B&B Koto!

Win een nacht in B&B Koto!

Tekst: 

Toni De Coninck

Fotografie: 

B&B Koto

Vakantie wordt steeds meer ‘beleving’, en dat hoeft niet altijd lang te duren. Een nacht of weekend in de vernieuwde en uitgebreide Bed & Breakfast Koto, hartje Antwerpen, laadt alle batterijen op.

Een tropische zenplek met buitenzwembad. Dat is Koto. Maar Koto is sinds kort nog veel meer. Tamara en Sven bouwden twee garden suites én een heuse boomhut in hun tuin.
Koto hàd al twee gastenkamers, maar Tamara zag de mogelijkheden van het pand en de tuin en wilde ‘dat de gasten op elke plek konden verrast worden’. Sinds mei is er een tropische oase bijgekomen, met een Indische en een Afrikaanse garden suite, en dus ook een (verwarmd) zwembad en een ruimte om al het Antwerpse lekkers er netjes weer af te sporten.

Afrika en India
De suites delen een buitenliving met open haard en loungekussens. Zij werden strak ingericht met epoxy vloeren en grote glaspartijen. De Afrikaanse suite is door een bamboe brugje verbonden met een boomhut, waar de kinderen kunnen overnachten. Er is zelfs een Wii en tv, die mama en papa wel zelf kunnen uitschakelen vanuit de suite. De Indische suite heeft een sierlijke boog die toegang verleent tot de badkamer met gouden vloer en romantische badkuip voor twee.

 

 

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter

Tags: 

WIN een nachtje Koto!