Sani Gourmet: het hoogste Griekse genot

Sani Gourmet: het hoogste Griekse genot

Tekst: 

Eline Vercaemer

Zin in vijf dagen gastronomisch genot in Griekenland? Sani Resort verwelkomt van 11 tot 15 mei tal van sterrenchefs, en jij kunt het feestje vanop de eerste rij meemaken.

Elk jaar organiseert het Griekse Sani Resort een gastronomisch event waarvoor chefs uit alle hoeken van de wereld afreizen. Sani Gourmet focust zich zowel op jong opkomend talent in de gastronomische wereld als chefs die al enkele Michelinsterren mochten binnenhalen. Onder andere Bjorn Swanson van restaurant Golvet (Berlijn, Duitsland) en Paulo Airaudo van restaurant Amelia (San Sebastian, Spanje) zijn present. Dit jaar loopt het evenement van 11 tot 15 mei. Tijdens Sani Gourmet word je als gast bovendien getrakteerd op workshops, presentaties en wijnproeverijen.

Ieder wat wils
De vijf hotels hebben elk een eigen unieke stijl. Het resort biedt niet alleen accommodatie voor een romantisch verblijf, het is ook perfect geschikt voor familievakanties. Elk van de vijf hotels heeft een eigen bijzondere persoonlijkheid: het bruisende Sani Beach, de verfijnde en volledig gerenoveerde Sani Club, de eigentijdse stijl van Sani Dunes met het grootste zwembad van Griekenland (3.500 vierkante meter!), de ontspannen elegantie van het all-suitehotel Porto Sani, het exclusieve en intieme Sani Asterias, een boetiekhotel dat meteen aan het strand ligt. Sani Resort is een paradijs voor natuurliefhebbers met een voorliefde voor culinair dineren.

Marina
Het kloppende hart van Sani Resort is de Sani Marina. Deze jachthaven is omringd door luxeboetieks, diverse restaurants en bars. Een heerlijke plek om de middag avond te zien worden, op een terrasje, een glas ouzo bij de hand. Met de dine-around formule kun je er als gast van het Sani Resort je culinaire honger stillen. Met die formule kun je in maar liefst 22 restaurants dineren, van traditioneel Grieks tot eigentijds Grieks, gastronomisch Italiaans genieten en Aziatische fusion. Gasten krijgen de keuze tussen verschillende menu’s, of kunnen er à la carte bestellen. De nieuwe Sommelier Services bieden je hulp bij het kiezen van gepaste wijnen bij de juiste gerechten. Grijp zeker ook de kans om een van de speciale wijnevents bij te wonen.

 

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter

Tags: 

Hoe moet je boeken?