Met June naar Israël!

Met June naar Israël!

Tekst: 

Toni De Coninck

Het lijkt een verre droom, maar die wordt volgend jaar werkelijkheid: wij organiseren een volledig begeleide lezersreis naar de culinaire en culturele highlights van Israël.

We werken op dit moment hard aan een onvergetelijk programma, en willen nu alvast een sneak peek geven. We reizen in een klein en exclusief gezelschap van maximum 15 mensen, zodat je deze ervaring volledig kunt ‘beleven’. Israël is een intense belevenis, en de gastronomie is momenteel toonaangevend in de wereld. Denk aan Yotam Ottolenghi, geboren in Jeruzalem.

Enkele hoogtepunten uit het programma:

  • Tel Aviv met de Rotschild Boulevard, een Bauhaus-wandeling, de Neve Tsedek-wijk en de beroemde Sarona-markt. Een kookworkshop met een chef uit de Israëlische edities van Masterchef. Een duik in de Middellandse Zee. Alle maaltijden inbegrepen. Overnachting in boutique hotels.
  • Jeruzalem met de Via Dolorosa, de Klaagmuur, de Cardo Maximus en een wandeling door het oude kloppende hart van de stad met zoektocht naar de allerbeste hummus. Bezoek aan de beroemde Mahane Yehuda markt. Alle maaltijden inclusief. Overnachting in boutique hotels.
  • Acre en Haifa met een afsluitende feestmaaltijd en alle culturele bezoeken.

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter

Tags: 

Israël: de details