Heerlijk Texel

Heerlijk Texel

Tekst: 

Toni De Coninck

Nog op zoek naar een last-minute idee voor de herfstvakantie of de wintermaanden? Landal Sluftervallei Texel biedt een instant vakantiegevoel.

We zullen het eerst maar toegeven: we hielden vroeger niet zo van vakantieparken. Al was het maar omdat we er nooit de rust vonden die de glanzende foldertjes ons beloofden. Je keek al vlug van het ene huisje het andere in, moest aanschuiven aan de winkelkassa of het zwembad, het leek ons allemaal een beetje geforceerd. En dat kon toch nooit de bedoeling zijn van vakantie, niet?

Rustgevend
Dat was tot we de voorbije zomer in Landal Sluftervallei terechtkwamen, op de Noordkop van het Nederlandse waddeneiland Texel. In één adem: mooi. Huisjes die ver genoeg uit elkaar liggen om een residentiële indruk te wekken, alles knap ingebed in de natuur, rieten daken, niet opdringerig, rustgevend kortom. En de huisjes met code EL (Extra Luxe) bieden zowaar ook nog eens een strak design in erg lichte kleuren, naast een sauna, flatscreen, noem maar op. We waren op slag helemaal weg van Landal Sluftervallei.

 

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter
Instant vakantie!