Oostenrijk

In het Oostenrijkse Krumbach, in het Bregenzerwald, bouwden zeven wereldvermaarde architectenbureaus evenveel bushokjes. Of hoe kunst op een prettige manier kan ingrijpen in het dagelijkse leven.

Op zoek naar een heerlijke wintersportvakantie met een culinaire kers op de taart? Denk Gradonna, een van onze June-aanbiedingen.

Zell am See hoeven we alle doorgewinterde skiliefhebbers niet meer voor te stellen. Maar toch valt er ook dit sneeuwseizoen heel wat nieuws te beleven. Enkele voorbeelden.

In Oostenrijk geven ze graag een koosnaampje aan een gebied dat enkele bergdorpen bevat.

Vorarlberg verwent alle wintersporters met een uitgelezen keuken, van eenvoudige bergkost tot exclusieve fine dining. De winter volgens June.

Het is het juiste moment om je wintervakantie te boeken. Wij geven je alvast enkele toptips in de drie belangrijkste wintersportgebieden.

Klein maar extra fijn. Dat is het sneeuwparadijs in de regio Achensee, met de vijf dorpen Achenkirch, Maurach, Pertisau, Steinberg en Wiesing.

Een hele zomer zuurstof en zon. Dat zorgt voor een hele winter heerlijke producten en elegante gastronomie. Het Zillertal bruist.

Ischgl (Tirol) maakt zich elk jaar aan het begin van de vakantie weer op voor een lekkere zomer. De Culinaire Jakobsweg is de juiste combinatie tussen bergwandelen en topgastronomie.

Pagina's

Abonneren op RSS - Oostenrijk