Oostenrijk

Diep in de bergen boven Salzburg ligt een plek als een parel zo klein. De Tennengau verleidt wandelaars én lekkerbekken.

Van de eenvoudigste bistro tot het meest exquise restaurant: Tirol is een regio voor àlle lekkerbekken.

Tirol biedt voor elk type wandelaar wat wils. Je kunt er zwerven door glooiende hooglanden, pittige wandelingen maken of een van de vele bergtoppen beklimmen.

In het Oostenrijkse Krumbach, in het Bregenzerwald, bouwden zeven wereldvermaarde architectenbureaus evenveel bushokjes. Of hoe kunst op een prettige manier kan ingrijpen in het dagelijkse leven.

Op zoek naar een heerlijke wintersportvakantie met een culinaire kers op de taart? Denk Gradonna, een van onze June-aanbiedingen.

Zell am See hoeven we alle doorgewinterde skiliefhebbers niet meer voor te stellen. Maar toch valt er ook dit sneeuwseizoen heel wat nieuws te beleven. Enkele voorbeelden.

In Oostenrijk geven ze graag een koosnaampje aan een gebied dat enkele bergdorpen bevat.

Vorarlberg verwent alle wintersporters met een uitgelezen keuken, van eenvoudige bergkost tot exclusieve fine dining. De winter volgens June.

Het is het juiste moment om je wintervakantie te boeken. Wij geven je alvast enkele toptips in de drie belangrijkste wintersportgebieden.

Pagina's

Abonneren op RSS - Oostenrijk