Win je June-vakantie!

Win je June-vakantie!

Een zomervakantie met een super-de-luxe Bürstner-motorhome. Dat is de hoofdprijs van onze jaarlijkse June in juni-wedstrijd.

WAT kun je winnen?
Een week huur van de uiterst luxueuze motorhome Bürstner Ixeo Time IT700 (Rijbewijs B is voldoende), een prijs met een waarde van 1.365 euro.

WANNEER?
De motorhome is voor jou van vrijdag 28 juli 2017 tot vrijdag 4 augustus. Af te halen bij Vanomobil in Wevelgem.

Voor WIE?
Deze motorhome is nog maar pas ingeschreven voor vertrek in de paasvakantie, dus nog gloednieuw in de zomer! Hij is voor vier personen, met een lengte van 7 meter (handig om mee rond te rijden en te parkeren), eilandbed (centraal bed achteraan) en paviljoen vooraan (2 x tweepersoonsbedden), twee aparte kamers mogelijk, douche en toilet apart, luifel, fietsrek, achteruitrijcamera, veiligheidssloten, muggendeur op de inkomdeur.

Bestemming?
Dat mag je volledig zelf kiezen, zolang de motorhome maar op de voorziene data wordt afgehaald en ingeleverd. Opgelet: 1750 km inbegrepen, vanaf dan betaal je zelf extra 0,26 euro/km.

HOE kun je meedoen?
- Schrijf je in op onze newsletter via deze link.
- Stuur ons vòòr pinkstermaandag 5 juni om 12u. stipt een mail via hey@june.be en vertel ons in minimum 5, maximum 10 regels waarom je deze prijs moet winnen. Opgelet: wij belonen correct en creatief schrijven!
- De winnaar wordt bekendgemaakt in onze volgende newsletter van dinsdag 13 juni as.

WAT zijn de voorwaarden?
De winnaars worden gedurende één week exclusieve June-reporters en bezorgen ons hun verslag in woord en beeld. Je krijgt van ons ook een Sony 4K-camera mee om je vakantie op video vast te leggen. Deadline en specifieke voorwaarden worden onderling besproken met de winnaars.

Veel plezier en nog meer succes!
Team June

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter