Unieke attractieparken

Unieke attractieparken

De traditionele pretparken wat beu gezien? Toch nog steeds gek op de meest uitdagende attracties? Dan zijn deze vier unieke attractieparken zeker iets voor jou!

Puy du Fou in Les Epesses - Frankrijk
Voor een reis doorheen de tijd moet je in Puy du Fou zijn. Ze hebben een groot aanbod aan indrukwekkende voorstellingen. Elke show vertelt een ander verhaal. Beleef het gouden tijdperk van Versailles of huiver bij het zien van een aanval van de verschrikkelijke vikingen uit het Noorden. Spectaculaire verhalen met getalenteerde acteurs, een lichtspektakel en de bijhorende attributen. Een bezoekje aan dit attractiepark zal je niet snel vergeten!
Kostprijs:
1 dagticket voor volwassene: €33
Voor een kind (van 5 tot 13 jaar): €23

Zoo de la Flèche in Vallée du Loir - Frankrijk
Allemaal beestjes, zoveel beestjes om me heen. Een quote uit het nummer van Peter Koelewijn. Tevens de perfecte beschrijving van Zoo de la Flèche. In dit park bevinden zich zo’n 1.500 dieren uit vijf continenten, allemaal in hun natuurlijke omgeving. En alsof dat voor echte dierenliefhebbers nog niet het paradijs op aarde is, kun je er ook een nachtje logeren. In een luxe houten chalet in het midden van de zoo. Check hier de beschikbaarheden van de safari lodge.
Kostprijs:
Een dagticket voor een volwassenen (vanaf 12 jaar): €23,50
Voor een kind (van 3 tot 12 jaar): €19

Disneyland Parijs - Frankrijk
Laat je dromen uitkomen in de magische parken van Disneyland Parijs! Dit jaar mag het allemaal nog een tikkeltje spectaculairder en grootser, want de Disneysterren hebben iets te vieren. Hun 25ste verjaardag. Zo’n zilveren jubileum verdient wat extra aandacht, toch?! En ook jij mag het niet missen. Via b-europe kun je tickets boeken voor je treinrit, toegang tot de parken en je hotelovernachting.
Kostprijs:
Sterk afhankelijk van afreisdatum
Voor 1 dag/ 1 park volwassene: tussen €49 en 73
Voor 1 dag/ 1 park kind: tussen €42 en €66
Voor 2 parken betaal je slechts 15 euro meer

Diggerland in Kent - Engeland
Voor de speelse Bob de Bouwers en stoere Wendy’s is er Diggerland. De plaats waar je kunt racen met een bobcat of eendjes vangt met een graafmachine. Alles staat er in het teken van avontuurlijke bouwvakkers. Zo werd de klassieke draaimolen ingeruild voor een graafmachine waarin je in de laadbak wordt rondgeslingerd. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je er ook rondcruisen in een landrover. In Diggerland komt je jongens- of meisjesdroom, tot leven.
Kostprijs:
Kleiner dan 1m06: +/- €24
Groter dan 1m06: +/- €28,5
Elk dagticket: +/- €33

 

 

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter