Surfvakantie in Spanje

Surfvakantie in Spanje

Hoe zou je het vinden om een heerlijke surfvakantie in Spanje te vieren én meteen vloeiend Spaans te leren?

Je hebt elke dag de kans om de golven op te gaan, maar daarnaast krijg je ook Spaanse les en natuurlijk kun je de opgedane kennis meteen in de praktijk brengen door in gesprek te gaan met de lokale bewoners. Zo blijft je nieuwe kennis veel beter hangen en is het leerproces veel gemakkelijker. En dat terwijl je tussendoor gewoon heerlijk vakantie viert en plezier maakt!

Wat zijn de mogelijkheden?
Voor zo'n super leuke leer- en surfvakantie in Spanje zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld taalscholen in de surfspots San Sebastian, Cadíz en op Fuerteventura, in de Canarische Eilanden. Het zijn stuk voor stuk prachtige omgevingen waar je gegarandeerd een onvergetelijke surfvakantie zult beleven. San Sebastian is dé surfhoofdstad van Spanje en ligt aan de golf van Biskaje. Er zijn altijd fantastische golven. Het stadje zelf is gezellig en knus, en je vindt er de allerlekkerste pintxos van Spanje. Cadíz ligt aan de zuidkust, in Andalusië. Een streek die bekend staat om het heerlijke eten en de gezellige cultuur. Het is er altijd prima weer en je kunt er een mooie overtocht maken naar Marokko! Bij de stad zelf kun je goed surfen, maar ook in de omgeving zijn een aantal prima surfspots, zoals het befaamde Tarifa.
Fuerteventura is heel speciaal want je bevindt je op een schitterend vulkanisch eiland dat, niet voor niets, de Caribbean van Europa genoemd wordt! De wateren rondom het eiland zijn prachtig blauw en er zijn altijd geweldige golven.

Op surfvakantie én werken aan je toekomst
Combineer het nuttige met het aangename, ga surfen en leer meteen Spaans. Het is de tweede wereldtaal en je kunt het altijd gebruiken tijdens je studie en werk. Door Spaans te leren tijdens je surfvakantie in Spanje creëer je dus zeer goede toekomstperspectieven voor jezelf en je carrière! Meer info vind je hier!

 

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter