Nieuw in Gent: Poule & Poulette

Nieuw in Gent: Poule & Poulette

Op 15 maart opent Poule & Poulette een gloednieuwe vestiging in hartje Gent. Je vindt er slowfood, met respect voor dierenwelzijn én een authentieke smaak.

Een authentieke smaak, een traceerbaar traject van boerderij tot bord, en een streng kwaliteitscharter met respect voor het dierenwelzijn. Dat zijn de ambities die Poule & Poulette nastreeft. Oprichter Frederik Goossens waakt als een moederkloek over de hele voedselketen. Van het grootbrengen van de leghennen tot het transport van het slachthuis naar de keuken. De kippen komen bovendien uit eigen land en krijgen van bij hun geboorte veel daglicht, wat uniek is in België.

Slowfood
Bij Poule & Poulette eet je slowfood. De kippen krijgen rustig de tijd om te groeien op de boerderij. En dat respect en geduld wordt ook aan het spit gegarandeerd. Naast kip aan ‘t spit kun je bij Poule & Poulette ook heel wat andere traditionele kipgerechten eten, zoals vol-au-vent en caesarsalade. Dankzij de samenwerking met Greenway kun je er ook veggie alternatieven krijgen.

Vestigingen
Poule & Poulette heeft al een aantal vestigingen in ons land. Er zijn twee take-out boetieks: in Wilrijk en Brasschaat. Daarnaast heeft Poule & Poulette restaurants in Antwerpen, en nu ook in Gent. Binnenkort slaat Poule & Poulette ook zijn vleugels uit naar Brussel.

(Eline Vercaemer)

Adressen & info

Take-out boetieks
Brasschaat:
Bredabaan 271
Wilrijk
Prins Boudewijnlaan 345

Restaurants
Antwerpen:
Sint Jansvliet 21
Scheldestraat 91
Gent:
Korenmarkt 11
Brussel:
Jourdanplein 70 (opening in mei)

Meer info: www.poulepoulette.com

 

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter