Motorhome: de winnaar

Motorhome: de winnaar

Wie is de gelukkige winnaar van onze motorhome-vakantie?​

Honderden verhalen kregen we binnen. Grappige, korte, lange, soms droevige, vaak ook erg vrolijke. Er vielen tekeningen in de mailbox, foto's van gezinnen die zich al in Noorwegen waanden, smeekbedes, en hier en daar ook een minimale poging tot omkoping. (Dat laatste is een grapje, June kijkt te veel House of Cards.)
Maar uiteindelijk was onze opdracht tegelijk duidelijk en eenvoudig: schrijf op een creatieve manier en in minimum vijf, maximum tien zinnen waarom je de week motorhome denkt te kunnen winnen. Een béétje van je tijd vroegen we dus wel. Als je 'omdat we er dringend eens uit moeten' had geschreven, dan werd je kans dus helaas een klein tikje kleiner...
Uiteindelijk hakten we samen met Mobicar, onze partner in deze wedstrijd, de knoop door. Ann Philibert uit Mortsel schreef het knapste 'waarom' en mag samen met man Koen en de twee tieners een week reporter spelen voor June. Ann werd intussen persoonlijk verwittigd en haalt begin juli op onze redactie de symbolische sleutels af. Op 28 juli vertrekt ze met het gezin op reis met een uiterst comfortabele Bürstner Ixeo. Wij (en zij) houden je op de hoogte!

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter