Mobicar 2017

Mobicar 2017

Dit weekend (13-17 oktober) vindt op Brussels Expo de 55e editie van Mobicar plaats, de internationale beurs voor caravans en motorhomes. Je vindt er alle laatste caravan- en motorhomemodellen, maar ook tips en tricks voor een geslaagde kampeervakantie.

Wij stuurden de voorbije zomer Ann Philibert met haar gezin op vakantie met een luxueuze Bürstner Ixeo IT700. Ann won de grote motorhome-voorjaarswedstrijd op June en trok eind juli met man en de twee tienerdochters naar de Oostzee. Het werd een onvergetelijke ervaring, waarvan zij het volgende filmpje hebben gemaakt.

Ook zin in zo'n voel-je-vrij vakantie? Op Mobicar vind je alles over de allermooiste kampeerbestemmingen: Schotland, Engeland, Luxemburg, Spanje, Nederland en dus ook Duitsland. Je leert er alles over tenten, vouwwagens, tweepersoonscaravans, gezinscaravans, stacaravans en vans, alkoof motorhomes, semi-integraal motorhomes en integraal motorhomes. Dat allemaal onder het motto: 'Niet het eindpunt, maar de reis is de bestemming.' Ga je voor het eerst op reis met de motorhome of caravan? Je verneemt er alles over je rijbewijs, beladen en rijden, gas en stroom, onderhoud en verzekering. Alle topmerken hebben er een stand.

Mobicar 2017 vindt plaats van 13 tot en met 17 oktober, telkens van 10 tot 18u. De toegang bedraagt 12 euro, kinderen jonger dan twaalf betalen niets.

Alle info: www.mobicar.be

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter