Butchers Collab: het beste van twee werelden

Butchers Collab: het beste van twee werelden

Maak kennis met de Butchers Collab: een samenwerking tussen Hendrik Dierendonck en Brandt & Levie. Allebei werken ze vanuit eenzelfde ideologie: vakmanschap voorop, goed en duurzaam vlees centraal.

Het resultaat van de samenwerking is een combinatie van de paradepaardjes van de initiatiefnemers. Dierendonck wordt in België vaak in één adem genoemd met het West-Vlaamse rode rund, een vergeten ras dat hij terug op de kaart zette. De Butchers Collab maakt ook uitsluitend worst en vleeswaren van goed onderhouden varkens. De dieren worden op een zo natuurlijke en diervriendelijke wijze onderhouden.

De Butchers Collab is subtiel gekruid, met drie verschillende pepers uit Indonesië en Mexico, zodat je de smaak van het vlees niet verliest. En dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait.

De worst is verkrijgbaar bij Dierendonck en in winkels door heel Nederland en België. Meer info vind je op de website van Brandt & Levie.

Deel dit artikel: Facebook Twitter Twitter